Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

„Sr.”

Documentar, 2022, 89 minute
„Sr.”
Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera diversă a inovatorului cineast Robert Downey Sr.
documentar „Sr.” este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 89 minute. Un documentar incisiv cu Robert Downey Jr., Alan Arkin, Paul Thomas Anderson, Norman Lear ?i Sean Hayes. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. „Sr.” este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest documentar este Intim, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din „Sr.”

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu „Sr.”

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Hatchet Wielding Hitchhiker
Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.
Mafia din Mumbai: Poliția vs. lumea interlopă
În Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot și rețeaua lui exercită o putere neîngrădită asupra orașului, dar apar „polițiștii de întâlnire”, care le ucid cu sfidare țintele.
Making The Witcher: Blood Origin
Intră în culise alături de vedetele și creatorii lui „The Witcher: Originea sângelui” pentru a vă edifica privind folclorul, muzica, lumea creată și multe altele.
Domino Effekt
Ministrul abhaz al sporturilor și soția sa trebuie să facă față provocărilor culturale și profesionale în timp ce se adaptează unei noi vieți împreună.
Avere fictivă
Acest documentar dezvăluie mecanismele sistemului financiar bazat pe credite al Marii Britanii și impactul devastator al crizelor bancare asupra cetățenilor de rând.