Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

1899

Serial-tv, 2022
1899
În 1899, întâmplări misterioase schimbă cursul unui vas cu imigranți cu destinația New York, iar pasagerii săi derutați sunt înghițiți în labirintul enigmelor.
serial-TV 1899 este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Cu Emily Beecham ?i Andreas Pietschmann. O drama de la creatorii lui „Întuneric”, Jantje Friese ?i Baran Bo Odar. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. 1899 este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Tulburător, Sinistru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din 1899

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - dublată - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu 1899

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
There Will Be People
Oamenii obișnuiți dintr-un sat ucrainean se trezesc că viețile lor deja zbuciumate și pline de trudă sunt date peste cap de război, revoluție și schimbarea regimului.
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Close to Home: Murder in the Coalfield
O crimă brutală îl aduce pe detectivul Maik Briegand înapoi în orașul natal, unde cadavrele, indiciile și traumele din trecut îi dau de furcă.
Agent Elvis
În această comedie animată pentru adulți, Elvis renunță la costumație în schimbul unui jetpack și intră într-un program de spionaj care luptă cu forțe malefice.