Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

A.X.L.

Film, 2018, 99 minute
A.X.L.
Tânărul motocrosist Miles Hill ajută un câine-robot de luptă ultrasecret să scape de creatorul său nemilos și de armată, care-l urmărește cu îndârjire.
film A.X.L. a fost lansat în 2018 și durează 99 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 10 ani. Acest film este Creativ, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din A.X.L.

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];poloneză;turcă
Subtitrare: greacă;engleză;spaniolă (Spania);maghiară;română;turcă

Mai asemănător cu A.X.L.

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.
Criminal
Pentru a opri un act terorist, guvernul ia memoria și aptitudinile unui agent CIA mort și le implantează într-un ucigaș condamnat, schimbându-i caracterul emoțional.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.
Kandahar
Un agent CIA Izolat în Afganistan și interpretul lui trebuie să se pună la adăpost în fața dușmanilor care apar la fiecare colț.