Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Night Agent

Serial-tv, 2023
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
serial-TV The Night Agent este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Un serial thriller de ac?iune cu Gabriel Basso, Luciane Buchanan ?i Hong Chau, bazat pe romanul lui Matthew Quirk. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Night Agent este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu suspans, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Night Agent

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Night Agent

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Receiver
Acest serial captivant despre sport urmărește vedetele NFL Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel și Amon-Ra St. Brown în sezonul 2023.
SPRINT
Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Așii imobiliari din Manhattan
Magnatul afacerilor imobiliare Ryan Serhant conduce una dintre cele mai mari firme din New York și își împinge agenții spre excelență, dorind să vândă locuințe scumpe.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.