Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Alkhallat+

Film, 2023, 117 minute
Alkhallat+
Hoți de cauciucuri care merg neinvitați la o nuntă, un bărbat care încearcă disperat să îngroape secretul unui amic mort. Patru povești despre înșelătorie și minciună.
film Alkhallat+ este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 117 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Alkhallat+ este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Insolit, Intim, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Alkhallat+

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: arabă (Arabia Saudită) [originală];arabă - descriere audio;engleză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Alkhallat+

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

FUBAR
Un tată și o fiică descoperă că amândoi lucrează în secret pentru CIA, iar o misiune sub acoperire deja riscantă se transformă într-o chestiune de familie disfuncțională.
Trailer Park Boys: Xmas Special
Vezi cum arăta odată parcul de rulote Sunnyvale, când Randy era gigolo, J-Roc nu se apucase de rap, iar Barb și Lahey erau tot împreună.
XO, Kitty
Începe o poveste de dragoste: pețitoarea Kitty se revede cu iubitul ei dintr-o relație la distanță în aceeași școală cu internat pe care a urmat-o și răposata ei mamă.
Mulligan
În această satiră aflăm dacă o mână de supraviețuitori ai unei invazii extraterestre pot reconstrui America ruinată și forma o Uniune și mai grozavă!
¡Que viva México!
După moartea bunicului miner, Pancho merge cu soția și copiii în orașul lui natal. Acolo, moștenirea dezlănțuie haosul între rude.