Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Alkhallat+

Film, 2023, 117 minute
Alkhallat+
Hoți de cauciucuri care merg neinvitați la o nuntă, un bărbat care încearcă disperat să îngroape secretul unui amic mort. Patru povești despre înșelătorie și minciună.
film Alkhallat+ este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 117 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Alkhallat+ este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Insolit, Intim, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Alkhallat+

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: arabă (Arabia Saudită) [originală];arabă - descriere audio;engleză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Alkhallat+

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The 8 Show
Opt persoane blocate într-o clădire misterioasă cu opt etaje participă la un show tentant, dar periculos, unde câștigă bani pe măsură ce timpul trece.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Cele mai mari vedete ale comediei se adună pentru a-l onora și ironiza pe Kevin Hart, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiului Mark Twain pentru umor american.
Thank You, Next
După o despărțire dureroasă, o tânără avocată face cunoștință cu haosul din lumea datingului modern, iar prietenii săi îi sunt mereu alături.
Bodkin
Un grup de podcasteri investighează niște dispariții misterioase petrecute cu zeci de ani în urmă într-un oraș irlandez fermecător, care ascunde secrete întunecate.
Larvele pe Marte
Aterizând pe Marte în urma unui incident stupid, cei doi viermișori prieteni, Roșu și Galben, întâlnesc marțieni curioși și descoperă un secret sinistru.