Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Anii ’90

Serial-tv, 2023
Anii ’90
Kitty și Red Forman întâmpină o nouă generație de adolescenți la subsol atunci când nepoata lor Leia decide să-și petreacă vara în Wisconsin.
serial-TV Anii ’90 este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Callie Haverda ajunge la Point Place în aceasta continuare a serialului „Anii '70” cu Debra Jo Rupp ?i Kurtwood Smith. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Anii ’90 este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Excentric, Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Anii ’90

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Anii ’90

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
We Lost Our Human
Din cauza unei erori, toți oamenii au dispărut! Îi poți ajuta pe răsfățații frați patrupezi Pud și Ham să ajungă în centrul universului ca să pună lucrurile la punct?
Agent Elvis
În această comedie animată pentru adulți, Elvis renunță la costumație în schimbul unui jetpack și intră într-un program de spionaj care luptă cu forțe malefice.
Tiger and Dragon
Un tânăr gangster yakuza devine ucenicul unui comedian „rakugo” înglodat în datorii, al cărui fiu deține un magazin de haine pe o stradă lăturalnică din Harajuku.