Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

American Assassin

Film, 2017, 111 minute
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.
film American Assassin a fost lansat în 2017 și durează 111 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Violent, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Assassin pe IMDB

Scor: 6,2 dintre 10

After the death of his girlfriend at the hands of terrorists, Mitch Rapp is drawn into the world of counterterrorism, mentored by tough-as-nails former U.S. Navy S.E.A.L. Stan Hurley.

Trailer

Actorii din American Assassin

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală]
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu American Assassin

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Criminal
Pentru a opri un act terorist, guvernul ia memoria și aptitudinile unui agent CIA mort și le implantează într-un ucigaș condamnat, schimbându-i caracterul emoțional.
Beautiful Disaster
Sătulă de instabilitatea din familie, o studentă adoptă un stil de viață mai tradițional. Apoi, cunoaște un tip neconvențional care vine cu o provocare îndrăzneață.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.
Kandahar
Un agent CIA Izolat în Afganistan și interpretul lui trebuie să se pună la adăpost în fața dușmanilor care apar la fiecare colț.