Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Asasin profesionist

Film, 2024, 115 minute
Asasin profesionist
Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții.
film Asasin profesionist a fost lansat în 2024 și durează 115 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Asasin profesionist este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Insolit, Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Asasin profesionist

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];maghiară
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu Asasin profesionist

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Fault in Our Stars
Doi adolescenți se cunosc la un grup de sprijin pentru cancer, unde luptă împreună pentru construirea unei relații în umbra bolii terminale.
Marea Aventură Lego 2
Aventurile Maestrului Constructor Emmet continuă! Extratereștrii Lego de pe Duplo îi răpesc pe Lucy și Batman, iar el trebuie să plece în spațiu pentru a salva situația.
Bogați cu orice preț
O bunicuță se îndrăgostește de un crai cu intenții dubioase, iar familia ei pune la cale un plan secret de a-i proteja viața, dar și moștenirea.
Ticket to Paradise
Dorind să-i saboteze fiicei apropiata nuntă din Bali, doi foști soți, divorțați cu mult timp în urmă, fac un pact și încep să fie din nou pe aceeași lungime de undă.
Prieteni de pahar
Luke și Kate, colegi la o fabrică de bere din Chicago și cei mai buni prieteni, petrec un weekend la o cabană de pe malul unui lac, declanșând complicații în relația lor.