Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Atinge cerul

Film, 2021, 121 minute
Atinge cerul
După ce se îndrăgostește de Estrella, Ángel, un mecanic din suburbiile Madridului, pătrunde în lumea spărgătorilor și devine ținta unui detectiv neobosit.
film Atinge cerul a fost lansat în 2021 și durează 121 minute. Luis Tosar ?i Miguel Herrán, de?inatori ai premiilor Goya, joaca în acest thriller cu Carolina Yuste ?i Fernando Cayo. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Dur, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Atinge cerul

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană - descriere audio;spaniolă europeană [originală];franceză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Atinge cerul

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Campionul echipei
Un fotbalist talentat și impulsiv are totul, dar este suspendat după o bătaie. Primește un nou îndrumător: un profesor solitar, care îl va învăța să-și înfrunte temerile.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.
Kandahar
Un agent CIA Izolat în Afganistan și interpretul lui trebuie să se pună la adăpost în fața dușmanilor care apar la fiecare colț.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.