Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Babylon

Film, 2022, 189 minute
Babylon
Un star de cinema, o starletă ingenuă și un producător aspirant își caută faima, norocul și gloria temporară în atmosfera de lux și depravare de la Hollywood în anii ’20.
film Babylon a fost lansat în 2022 și durează 189 minute. Adecvat persoanelor cu vârsta de minimum 18 ani. Babylon este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Babylon

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania);franceză;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Babylon

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Campionul echipei
Un fotbalist talentat și impulsiv are totul, dar este suspendat după o bătaie. Primește un nou îndrumător: un profesor solitar, care îl va învăța să-și înfrunte temerile.
Expertul în zestre
Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum, pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.
Dă vina pe joc
Pia îl invită pe Jan, noul ei iubit, la seara obișnuită de jocuri. Sosirea neașteptată a fostului iubit al Piei ridică miza pentru toată lumea.
Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.