Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Barbie Epic Road Trip

Film, 2022, 136 minute
Barbie Epic Road Trip
O aventură interactivă în care Barbie pornește într-o excursie prin toată țara și ia decizii importante legate de viitor. Oare ce vis își va îndeplini?
film Barbie Epic Road Trip este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 136 minute. Fără restricții de vârstă. Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Barbie Epic Road Trip

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Barbie Epic Road Trip

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Puterea prințeselor
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
You People
Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții.
An Action Hero
O acuzație de crimă transformă viața unui star de cinema într-un adevărat thriller atunci când acesta fuge din țară, fiind urmărit de un politician răzbunător.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.