Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Basma

Film, 2024, 105 minute
Basma
O tânără saudită care studiază în străinătate se întoarce în Jeddah, unde află că familia ei o protejează de adevăruri dureroase.
film Basma este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 105 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Basma este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Basma

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: arabă (Arabia Saudită) [originală];arabă - descriere audio;engleză;spaniolă (America Latină) - descr
Subtitrare: arabă (Arabia Saudită);engleză;spaniolă (Spania);franceză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Basma

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Boy Erased - Confesiunile unui băiat
Un tânăr trimis la terapie de convertire de părinții săi religioși se chinuie să împace identitatea sa sexuală cu principiile creștine ale familiei.
The Fault in Our Stars
Doi adolescenți se cunosc la un grup de sprijin pentru cancer, unde luptă împreună pentru construirea unei relații în umbra bolii terminale.
Foc și flăcări
O sută de atracții, dar numai una e interzisă. Atrași unul de altul, John și Ninni trebuie să-și sfideze familiile pentru a-și salva parcurile de distracții rivale.
Godzilla Minus One
În Japonia postbelică, un fost pilot de vânătoare traumatizat se alătură luptei civililor împotriva unui monstru masiv cu capacități nucleare, care le atacă țărmurile.
Sunt o parte din tine
O adolescentă se străduiește să își pună în ordine viața distrusă. O dramă emoționantă, dulce-amară, despre cei care rămân în urmă.