Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

BLUE EYE SAMURAI

Serial-tv, 2023
BLUE EYE SAMURAI
Animată de răzbunarea împotriva celor care au făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.
serial-TV BLUE EYE SAMURAI este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat persoanelor cu vârsta de minimum 18 ani. Acest serial-TV este Violent.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din BLUE EYE SAMURAI

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania);spaniolă (America Latină) -
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu BLUE EYE SAMURAI

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Bros
După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.
Good Times
În această readaptare cu umor acid a clasicului serial, o nouă generație a familiei Evans încearcă să facă față problemelor vieții de zi cu zi în Chicago.
Midsummer Night
Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală.
Baby Reindeer
Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.
Unlocked: A Jail Experiment
Într-un centru de detenție din Arkansas, un șerif pune în aplicare un experiment social radical pentru a le acorda mai multă liberate de acțiune bărbaților încarcerați.