Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Break Point: Drumul spre Grand Slam

Serial-tv, 2023
Break Point: Drumul spre Grand Slam
Călătorește alături de unii dintre cei mai talentați jucători de tenis din lume în timp ce luptă pentru glorie în turnee de mare șlem, într-un sezon plin de acțiune.
serial-TV Break Point: Drumul spre Grand Slam este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Break Point: Drumul spre Grand Slam este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Break Point: Drumul spre Grand Slam

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Imperiul succesului: New York
O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.
Anii ’90
Kitty și Red Forman întâmpină o nouă generație de adolescenți la subsol atunci când nepoata lor Leia decide să-și petreacă vara în Wisconsin.
Bucătari sub presiune
Unsprezece chefi locuiesc împreună și își folosesc talentele culinare pentru a câștiga strategic un concurs în care fiecare votează cine va câștiga cei 100.000 de dolari.
MADOFF: The Monster of Wall Street
Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.
Caleidoscop
Un maestru al jafurilor și echipa sa încearcă să dea o lovitură complicată de 7 miliarde de dolari, dar trădarea, lăcomia și alte probleme pun planul în pericol.