Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Break Point: Drumul spre Grand Slam

Serial-tv, 2023
Break Point: Drumul spre Grand Slam
Călătorește alături de unii dintre cei mai talentați jucători de tenis din lume în timp ce luptă pentru glorie în turnee de mare șlem, într-un sezon plin de acțiune.
serial-TV Break Point: Drumul spre Grand Slam este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Break Point: Drumul spre Grand Slam este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Break Point: Drumul spre Grand Slam

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit
Dr. Paolo Macchiarini este renumit la scară mondială pentru transplanturile revoluționare de trahee. Există o singură problemă: pacienții lui mor pe capete.
Verified Stand-Up
Zece comici, zece scene dinamice, două episoade. Descoperă noul tău număr de stand-up preferat alături de artiști de top care urcă pe scena Webster Hall din New York.
Scott Pilgrim nu se lasă
Scott Pilgrim o întâlnește pe Ramona Flowers, fata visurilor lui, și vede că în calea dragostei lor stau cei șapte foști iubiți malefici ai ei.
Cupa Netflix
Piloți de Formula 1 și jucători de golf din PGA Tour fac echipă pentru o competiție înțesată de vedete pe terenul de golf de la Wynn Las Vegas. Eveniment live în engleză.
Cum să devii un șef al mafiei
Acest ghid satiric explorează ascensiunea și căderea celor mai notorii capi mafioți și tacticile folosite de ei pentru a obține succesul.