Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Broad Peak

Film, 2022, 102 minute
Broad Peak
După ce urcă pe muntele Broad Peak, Maciej Berbeka află că urcușul până în vârf a fost incomplet. După 25 de ani, el vrea să termine ce a început.
film Broad Peak este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 102 minute. Ireneusz Czop, Maja Ostaszewska ?i Tomasz Sapryk ating noi culmi în filmul bazat pe fapte reale al lui Leszek Dawid. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Broad Peak

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză - descriere audio;poloneză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Broad Peak

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

BLUE EYE SAMURAI
Animată de răzbunarea împotriva celor care au făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.
The Vince Staples Show
Cumva faimos și destul de bogat, rapperul și actorul Vince Staples înfruntă provocările și surprizele vieții cotidiene din orașul natal, The Beach.
House of Ninjas
La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.
Kill Me If You Dare
Un câștig la loterie are consecințe serioase pentru un cuplu căsătorit: fiecare începe să plănuiască moartea celuilalt pentru a păstra premiul în întregime.
Paradoxul ucigașului
După un omor accidental care duce la o altă crimă, un tânăr obișnuit se trezește prins într-o urmărire nesfârșită de-a șoarecele și pisica cu un detectiv viclean.