Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Dog Gone

Film, 2023, 95 minute
Dog Gone
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
film Dog Gone este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 95 minute. Un film reconfortant inspirat de o poveste reala cu Rob Lowe, Johnny Berchtold ?i Kimberly Williams-Paisley. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Dog Gone este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Motivațional, Emoționant, Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Dog Gone

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;ucrainean
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Dog Gone

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Joaca de-a spionii: Armageddon
Un dezvoltator de jocuri lansează un virus periculos, iar cei doi copii ai unor agenți secreți trebuie să colaboreze pentru a-și salva părinții și lumea.
Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Suspect X
O mamă singură se trezește implicată într-o anchetă, iar vecinul ei, un profesor de matematică, se oferă s-o ajute să scape de problemă și de un polițist insistent.
Jocul lui Gerald
După ce jocul sexual al soțului ei dă greș, Jessie, încătușată la pat într-o casă izolată lângă un lac, are parte de viziuni deviante, secrete ascunse și o alegere grea.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.