Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Caleidoscop

Serial-tv, 2023
Caleidoscop
Un maestru al jafurilor și echipa sa încearcă să dea o lovitură complicată de 7 miliarde de dolari, dar trădarea, lăcomia și alte probleme pun planul în pericol.
serial-TV Caleidoscop este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Giancarlo Esposito organizeaza un jaf în stil mare în acest serial poli?ist creat de autorul romanului „?arlatanii”. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Caleidoscop este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu suspans, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Caleidoscop

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;ucrainean
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Caleidoscop

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Good Times
În această readaptare cu umor acid a clasicului serial, o nouă generație a familiei Evans încearcă să facă față problemelor vieții de zi cu zi în Chicago.
Unlocked: A Jail Experiment
Într-un centru de detenție din Arkansas, un șerif pune în aplicare un experiment social radical pentru a le acorda mai multă liberate de acțiune bărbaților încarcerați.
The Hijacking of Flight 601
După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.
Anthracite
Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.
Parasyte: The Grey
Niște paraziți neidentificați preiau violent controlul asupra gazdelor umane și capătă putere, iar omenirea trebuie să lupte împotriva acestei amenințări crescânde.