Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Caleidoscop

Serial-tv, 2023
Caleidoscop
Un maestru al jafurilor și echipa sa încearcă să dea o lovitură complicată de 7 miliarde de dolari, dar trădarea, lăcomia și alte probleme pun planul în pericol.
serial-TV Caleidoscop este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Giancarlo Esposito organizeaza un jaf în stil mare în acest serial poli?ist creat de autorul romanului „?arlatanii”. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Caleidoscop este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu suspans, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Caleidoscop

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;ucrainean
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Caleidoscop

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Close to Home: Murder in the Coalfield
O crimă brutală îl aduce pe detectivul Maik Briegand înapoi în orașul natal, unde cadavrele, indiciile și traumele din trecut îi dau de furcă.
Sky High: The Series
La moartea soțului, Sole decide că cel mai bun mod de a avea grijă de fiul ei este să devină un cap mafiot, chiar dacă asta înseamnă că va fi inamica tatălui său.