Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Goat and Her Three Kids

Film, 2022, 82 minute
The Goat and Her Three Kids
O variantă dură a îndrăgitului basm în care o văduvă hotărâtă trebuie să-și apere cei trei copii de un vecin însetat de sânge, care vrea răzbunare.
film The Goat and Her Three Kids a fost lansat în 2022 și durează 82 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Goat and Her Three Kids este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Înspăimântător, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Goat and Her Three Kids

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: română [originală]
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu The Goat and Her Three Kids

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Adela
Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.
Finder's Fee
După ce găsește un bilet de loterie câștigător, un bărbat își vede moralitatea pusă la încercare când ajunge față în față cu proprietarul biletului la o partidă de poker.
Finding You
După un eșec la o audiție, un violonist pleacă în Irlanda pentru a-și găsi inspirația și întâlnește o vedetă de cinema dornică de o legătură reală.
First Match
O liceană tenace crescută prin orfelinate încearcă să reia legătura cu tatăl ei, fost pușcăriaș, înscriindu-se într-o echipă de lupte la băieți.
Tin & Tina
După trauma pierderii unei sarcini, un cuplu tânăr adoptă doi gemeni speciali de la o mănăstire. Obsesia lor pentru religie devine curând deranjantă pentru familie.