Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Goat and Her Three Kids

Film, 2022, 82 minute
The Goat and Her Three Kids
O variantă dură a îndrăgitului basm în care o văduvă hotărâtă trebuie să-și apere cei trei copii de un vecin însetat de sânge, care vrea răzbunare.
film The Goat and Her Three Kids a fost lansat în 2022 și durează 82 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Goat and Her Three Kids este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Înspăimântător, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Goat and Her Three Kids

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: română [originală]
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu The Goat and Her Three Kids

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Thelma the Unicorn
Un ponei cântăreț care visează la celebritate devine brusc faimos atunci când se transformă într-un unicorn sclipitor. Dar a deveni celebru nu e chiar ceva ușor.
Monster
După ce a fost răpită și dusă într-o casă pustie, o fată încearcă să-și salveze prietenul și să scape de cel care i-a sechestrat.
Barbarian
O tânără femeie sosește la casa pe care a închiriat-o în Detroit și vede că este deja ocupată de un interlop, dar și de o prezență mult mai rea aflată sub podele.
The Hours
Această dramă captivantă descrie viețile a trei femei: scriitoarea Virginia Woolf, o casnică nemulțumită din anii ’50 și o editoare contemporană.
Beautiful Rebel
Povestea Giannei Nannini, faimoasa rockeriță italiană, care și-a urmat visul în pofida piedicilor puse de familie și de industria muzicală.