Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cats

Film, 2019, 109 minute
Cats
Emblematicul musical al lui Andrew Lloyd Webber capătă din nou viață în această adaptare, care urmărește o comunitate de pisici vrăjite în seara balului lor anual.
film Cats a fost lansat în 2019 și durează 109 minute. Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson ?i Taylor Swift sunt câteva dintre vedetele care dau voce pisicilor. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cats pe IMDB

Scor: 2,7 dintre 10

A tribe of cats called the Jellicles must decide yearly which one will ascend to the Heaviside Layer and come back to a new Jellicle life.

Actorii din Cats

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];franceză;poloneză;turcă
Subtitrare: engleză;franceză;maghiară;română;turcă

Mai asemănător cu Cats

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
The Imaginary
Amanda și Rudger, prietenul său imaginar, pleacă în aventuri fantastice împreună. Totuși, când Rudger rămâne singur, se vede pus în fața unui dușman misterios.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.