Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Ce este Netflix?

Netflix este un serviciu cu ajutorul căruia poți viziona un număr nelimitat de filme, seriale și documentare pe televizor, dispozitive mobile și console de jocuri. Apar titluri noi aproape în fiecare zi.

La origine, Netflix este o companie americană, iar serviciul este disponibilă în prezent pentru peste 50 de milioane de abonați din peste 40 de țări. În plus față de oferta existentă, Netflix își dezvoltă propriile seriale, numite Netflix Originals, cum ar fi House of Cards, Orange is the New Black și Hemlock Grove.

Cum funcționează Netflix?

După ce te abonezi la Netflix, poți vizualiza instantaneu întregul conținut al serviciului pe televizor, tabletă sau computer. Utilizând tastatura sau telecomanda, Poți parcurge oferta cu o gamă largă de categorii. În plus, Netflix îți va face sugestii pe baza obiceiurilor tale de vizionare. De exemplu, dacă vizionezi mai ales filme de acțiune, Netflix îți va oferi sugestii din acest gen.

E simplu să treci la alt dispozitiv în timp ce vizionezi un film. De exemplu, poți începe să te uiți la un film pe televizor, îl poți întrerupe în orice moment, iar după aceea îl poți urmări în continuare pe iPad, stând în pat.

Ce se întâmplă dacă partenerul tău vrea să se uite la altceva? Nicio problemă, abonamentul standard permite vizionarea de filme diferite pe până la două dispozitive separate simultan.

Ce dispozitive poți folosi pentru a viziona Netflix?

Pe lângă televizorul (smart), PC-ul sau MAC-ul tău, poți viziona tot conținutul Netflix și pe PlayStation, XBox, Wii, iPad și dispozitivele Android.

Cât costă Netflix?

Taxa de abonament obișnuită este în prezent de 8,99 euro pe lună. Dacă nu vrei neapărat calitate HD, există și un abonament SD, care e mai ieftin. Dacă streamingul simultan pe două dispozitive nu este suficient pentru ca întreaga familie să se bucure de Netflix, este disponibil și un abonament mai scump, care permite utilizarea Netflix pe până la 4 dispozitive.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

My Little Pony: Spune-ți povestea
martie 27, 2023 | Serial-tv | 2022
Mane 5 s-au întors! Sunny face echipă cu prietenele ei ponei pentru mai multe aventuri, în timp ce trăiesc, învață și râd împreună în Golful Maretime.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Who Were We Running From?
martie 25, 2023 | Serial-tv | 2023
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Chor Nikal Ke Bhaga
martie 25, 2023 | Film | 2023 | 110 minute
O însoțitoare de zbor și iubitul ei sunt nevoiți să fure diamante pentru a achita o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
The Goat and Her Three Kids
martie 24, 2023 | Film | 2022 | 82 minute
O variantă dură a îndrăgitului basm în care o văduvă hotărâtă trebuie să-și apere cei trei copii de un vecin însetat de sânge, care vrea răzbunare.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND