Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Charlie și Fabrica de ciocolată

Sjakie en de Chocoladefabriek
Film, 2005, 114 minute, 6.750.553 recenzii
Charlie și Fabrica de ciocolată
Excentricul Willy Wonka deschide porțile fabricii sale de dulciuri pentru cinci copii norocoși care vor afla secretele din spatele uimitoarelor sale produse.
film Charlie și Fabrica de ciocolată a fost lansat în 2005 și durează 114 minute. Johnny Depp joaca rolul lui Willy Wonka, regele bomboanelor, în filmul lui Tim Burton dupa cartea clasica pentru copii. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Charlie și Fabrica de ciocolată pe IMDB

Scor: 7 dintre 10

A young boy wins a tour through the most magnificent chocolate factory in the world, led by the world's most unusual candy maker.

Actorii din Charlie și Fabrica de ciocolată

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală]
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu Charlie și Fabrica de ciocolată

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Goat and Her Three Kids
O variantă dură a îndrăgitului basm în care o văduvă hotărâtă trebuie să-și apere cei trei copii de un vecin însetat de sânge, care vrea răzbunare.
The Beguines
Helena, o fată de 15 ani, se simte singură după moartea mamei sale și e atrasă într-o relație perversă, fiind manipulată de fosta amantă a bogatului ei tatălui.
We Lost Our Human
Din cauza unei erori, toți oamenii au dispărut! Îi poți ajuta pe răsfățații frați patrupezi Pud și Ham să ajungă în centrul universului ca să pună lucrurile la punct?
Agent Elvis
În această comedie animată pentru adulți, Elvis renunță la costumație în schimbul unui jetpack și intră într-un program de spionaj care luptă cu forțe malefice.
The Magician's Elephant
Un băiat acceptă cu hotărâre provocarea unui rege de a îndeplini trei sarcini imposibile în schimbul unui elefant fermecat și al șansei de a-și urma destinul.