Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Chouchou

Film, 2003, 104 minute
Chouchou
Chouchou se deghizează în refugiat chilian și pleacă din Maghreb, refugiindu-se la o biserică din Paris, unde își poate schimba identitatea.
film Chouchou a fost lansat în 2003 și durează 104 minute. Visul american”) a fost nominalizat la César pentru interpretare. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Sentimental, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Chouchou

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: franceză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Chouchou

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.
Corpul în flăcări
Când un polițist este ucis și incendiat, toată atenția se îndreaptă asupra altor doi agenți: prietena acestuia și amantul ei. Inspirat de fapte reale.