Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cinci eroi de legendă

De Vijf Legendes
Film, 2012, 97 minute, 388.819 recenzii
Cinci eroi de legendă
Jack Frost luptă alături de Moș Crăciun, Zâna Măseluță și alții împotriva unui spirit diabolic hotărât să distrugă credințele inocente ale copiilor.
film Cinci eroi de legendă a fost lansat în 2012 și durează 97 minute. În lumea paianjenului”, cu vocile lui Chris Pine ?i Jude Law. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Reconfortant, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cinci eroi de legendă pe IMDB

Scor: 7 dintre 10

When the evil spirit Pitch launches an assault on Earth, the Immortal Guardians team up to protect the innocence of children all around the world.

Actorii din Cinci eroi de legendă

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Cinci eroi de legendă

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
Words on Bathroom Walls
Un adolescent isteț care visează să devină bucătar are de ales între iubire și imaginea lui perfectă după ce este diagnosticat cu o boală mintală în ultimul an de liceu.
Ochiul albastru deschis
Un detectiv pensionat îl recrutează pe Edgar Allan Poe, un tânăr cadet abil de la West Point, ca să-l ajute să rezolve un caz de crimă de la Academia Militară SUA.
Ultima aventură a lui Jimmy
Urmărit de probleme acasă și la lucru, un fost cadet își găsește de lucru ca profesor și începe o relație ilicită cu o elevă.
Trolls World Tour
Barb face campanie pentru o lume condusă de rock, iar regina Mac, Ciot și restul vor să-i unească pe troli pentru a salva genurile de la dispariție.