Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cine sunt eu pentru tine?

Film, 1994, 193 minute
Cine sunt eu pentru tine?
Deși îndrăgostită de Prem, Nisha urmează să se mărite cu fratele acestuia, spre binele familiilor lor. Dar soarta poate avea alte planuri pentru cei doi îndrăgostiți.
film Cine sunt eu pentru tine? a fost lansat în 1994 și durează 193 minute. Salman Khan în comedia romantica muzicala cu cele mai mari încasari din istoria Bollywood-ului. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Emoționant, Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cine sunt eu pentru tine? pe IMDB

Scor: 8 dintre 10

It tells the story of two lovers, Prem (Salman Khan) and Nisha (Madhuri Dixit). Their older siblings, Rajesh and Pooja get married. After Pooja has her baby, the elders decide to get Prem ...

Actorii din Cine sunt eu pentru tine?

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: hindi [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă;franceză;română;turcă

Mai asemănător cu Cine sunt eu pentru tine?

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Crăciunul ca de obicei
Pentru a-și sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.
Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Viața secretă a lui Walter Mitty
Walter Mitty, un manager de negative timid, visează mereu la o viață mai puțin plictisitoare, însă o aventură adevărată îi arată că nu-i ușor să fii erou.
Soția
În Stockholm, soția înțelegătoare a unui laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, centrat exclusiv pe sine, își face retrospectiva analizându-și propriile alegeri.