Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cine sunt eu pentru tine?

Film, 1994, 193 minute
Cine sunt eu pentru tine?
Deși îndrăgostită de Prem, Nisha urmează să se mărite cu fratele acestuia, spre binele familiilor lor. Dar soarta poate avea alte planuri pentru cei doi îndrăgostiți.
film Cine sunt eu pentru tine? a fost lansat în 1994 și durează 193 minute. Salman Khan în comedia romantica muzicala cu cele mai mari încasari din istoria Bollywood-ului. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Emoționant, Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cine sunt eu pentru tine? pe IMDB

Scor: 8 dintre 10

It tells the story of two lovers, Prem (Salman Khan) and Nisha (Madhuri Dixit). Their older siblings, Rajesh and Pooja get married. After Pooja has her baby, the elders decide to get Prem ...

Actorii din Cine sunt eu pentru tine?

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: hindi [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă;franceză;română;turcă

Mai asemănător cu Cine sunt eu pentru tine?

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Orașul fără legi
În urma devastării provocate de uraganul Katrina, un tânăr și prietenii lui se văd nevoiți să devină infractori în New Orleans.
Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
You People
Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
An Action Hero
O acuzație de crimă transformă viața unui star de cinema într-un adevărat thriller atunci când acesta fuge din țară, fiind urmărit de un politician răzbunător.