Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Clandestine

Serial-tv, 2024
The Clandestine
După o întâlnire profund transformatoare, un fost polițist cu probleme devine detectiv privat pentru cei care nu vor sau nu pot să apeleze la organele legii.
serial-TV The Clandestine a fost lansat în 2024. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Clandestine este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Clandestine

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: italiană [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;italiană;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Clandestine

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.