Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cobweb

Film, 2023, 88 minute
Cobweb
Terifiat de zgomotele stranii care vin din pereții dormitorului său, un băiețel izolat bănuiește că părinții lui ascund un secret îngrozitor.
film Cobweb a fost lansat în 2023 și durează 88 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Cobweb

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];maghiară
Subtitrare: bulgară;engleză;română

Mai asemănător cu Cobweb

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Cartea morților: Posesie demonică
Întâlnirea dintre o tânără și sora ei înstrăinată se transformă într-o luptă sângeroasă pentru supraviețuire atunci când un cutremur scoate la suprafață un rău străvechi.
Sub Paris
Pentru a salva Parisul de la o baie de sânge internațională, o femeie de știință îndurerată își înfruntă trecutul tragic atunci când pe Sena apare un rechin uriaș.
The Hand of Night
După o noapte petrecută într-un castel marocan unde a fost sedus de o femeie enigmatică, un arheolog descoperă că locul a dispărut.
Joc de copii
După ce se mută cu familia într-un apartament luxos, o femeie începe să aibă viziuni supranaturale despre un cuplu de vârstnici care a locuit cândva acolo.
Monster
După ce a fost răpită și dusă într-o casă pustie, o fată încearcă să-și salveze prietenul și să scape de cel care i-a sechestrat.