Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cod criminal

Serial-tv, 2023
Cod criminal
Pentru a da de cap unui jaf impresionant și a-și finaliza ancheta, agenții federali trebuie să-și pună la treabă creativitatea.
serial-TV Cod criminal este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Cod criminal este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Cod criminal

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;portugheză (Brazilia) - descriere audio;portughe
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;portugheză (Brazilia);română;ucraineană

Mai asemănător cu Cod criminal

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pot să-ți spun un secret?
Viețile a trei femei sunt schimbate pentru totdeauna de un hărțuitor care le sparge conturile pe rețelele sociale. Iar ele sunt doar câteva dintre victimele sale.
Avatar The Last Airbender
Un băiat numit Avatar trebuie să stăpânească cele patru elemente pentru a salva lumea din ghearele războiului, dar și să lupte cu un dușman nemilos ce vrea să-l oprească.
BLUE EYE SAMURAI
Animată de răzbunarea împotriva celor care au făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.
The Vince Staples Show
Cumva faimos și destul de bogat, rapperul și actorul Vince Staples înfruntă provocările și surprizele vieții cotidiene din orașul natal, The Beach.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Micul Nicolás, adolescent fiind, reușește să se strecoare printre politicieni, milionari și chiar membri ai Casei Regale. Un documentar cu mărturii-cheie despre caz.