Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Criminal

Film, 2016, 113 minute
Criminal
Pentru a opri un act terorist, guvernul ia memoria și aptitudinile unui agent CIA mort și le implantează într-un ucigaș condamnat, schimbându-i caracterul emoțional.
film Criminal a fost lansat în 2016 și durează 113 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Violent, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Criminal pe IMDB

Scor: 6,3 dintre 10

Bill Pope (Ryan Reynolds) is a CIA agent on a mission in London tracking down a shadowy hacker nicknamed "The Dutchman." When he gets mysteriously ambushed and killed, an experimental procedure is used to transfer his memories into dangerous convict Jericho Stewart (Kevin Costner). When he wakes up with the CIA agent's memories, his mission is to find The Dutchman and make the deal with him before the hacker launches ICBM's and starts World War III. But complications soon arise and the mission turns personal.

Actorii din Criminal

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];poloneză
Subtitrare: greacă;engleză;maghiară;poloneză;română

Mai asemănător cu Criminal

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Campionul echipei
Un fotbalist talentat și impulsiv are totul, dar este suspendat după o bătaie. Primește un nou îndrumător: un profesor solitar, care îl va învăța să-și înfrunte temerile.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.