Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cronicile Crăciunului: Partea a doua

Film, 2020, 115 minute
Cronicile Crăciunului: Partea a doua
Nemulțumită de noua relație a mamei sale, adolescenta Kate fuge de-acasă și ajunge la Polul Nord, unde un spiriduș neastâmpărat pune la cale desființarea Crăciunului.
film Cronicile Crăciunului: Partea a doua este un Netflix Original și a fost lansat în 2020 și durează 115 minute. Kurt Russell ?i Goldie Hawn revin ca Mo? Craciun ?i Doamna Craciun în continuarea plina de ac?iune a lui Chris Columbus. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Cronicile Crăciunului: Partea a doua este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Cronicile Crăciunului: Partea a doua

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Cronicile Crăciunului: Partea a doua

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Puterea prințeselor
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
You People
Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții.
An Action Hero
O acuzație de crimă transformă viața unui star de cinema într-un adevărat thriller atunci când acesta fuge din țară, fiind urmărit de un politician răzbunător.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.