Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cum să jefuiești o bancă

Documentar, 2024, 88 minute
Cum să jefuiești o bancă
Un documentar cu infracțiuni reale, în care un rebel carismatic din Seattle-ul anilor ’90 jefuiește un număr fără precedent de bănci, exact ca-n filmele de acțiune.
documentar Cum să jefuiești o bancă este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 88 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Cum să jefuiești o bancă este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest documentar este Investigativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania) - descriere audio;franceză -
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);spaniolă (America Latină);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Cum să jefuiești o bancă

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Mysteries of the Terracotta Warriors
Mii de războinici din teracotă păzeau mormântul primului împărat chinez. Iată povestea lor, spusă prin intermediul dovezilor arheologice și al unor reconstituiri vivante.
Rafa Márquez: El Capitán
Apărătorul mexican povestește despre victoriile și înfrângerile din lumea fotbalului și nu numai, dezvăluindu-și visurile, ambiția și problemele.
Nelma Kodama: Regina banilor murdari
După ce a ieșit din închisoare, Nelma Kodama, renumita traficantă de valută pe piața neagră, își dezvăluie rolul jucat într-un mare scandal de corupție din Brazilia.
Monstrul cu topor
Psihopat autoproclamat, nemilosul avocat Ninomiya este obsedat să oprească un criminal în serie înarmat cu o secure, care l-a ales drept următoarea sa victimă.
The Lost Son
Încercând să convingă o prostituată să-l ajute la găsirea șefului unei rețele de trafic de minori, un detectiv particular ajunge în pericol grav.