Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cupa Netflix

Film, 2023, 148 minute
Cupa Netflix
Piloți de Formula 1 și jucători de golf din PGA Tour fac echipă pentru o competiție înțesată de vedete pe terenul de golf de la Wynn Las Vegas. Eveniment live în engleză.
film Cupa Netflix este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 148 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Cupa Netflix

Mai asemănător cu Cupa Netflix

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Din culisele serialului Jocul calamarului: Provocarea
Intră în culise și vezi cum reality-show-ul inspirat de „Jocul calamarului” s-a transformat dintr-o dramă televizată într-un concurs dur și neiertător.
Verified Stand-Up
Zece comici, zece scene dinamice, două episoade. Descoperă noul tău număr de stand-up preferat alături de artiști de top care urcă pe scena Webster Hall din New York.
Love Like a K-Drama
Patru actrițe din Japonia se mută în Coreea de Sud pentru a da probe și a juca într-o serie de drame romantice cu actori coreeni. Va apărea și dragostea adevărată?
Comedy Royale
Douăzeci dintre cei mai tari comedieni coreeni concurează cu tot ce au pentru șansa de a fi gazda unui spectacol Netflix și ne fac să râdem pe săturate.
Jocul calamarului: Provocarea
În lumea din „Jocul calamarului”, 456 de jucători reali își supun tăria fizică și psihică unui test de foc din care pot ieși cu un premiu de 4,56 milioane de dolari.