Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

David și elfii

Film, 2021, 106 minute
David și elfii
Un elf surmenat evadează în lumea reală, unde vrea să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care tocmai s-a împrietenit.
film David și elfii este un Netflix Original și a fost lansat în 2021 și durează 106 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. David și elfii este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din David și elfii

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză - descriere audio;poloneză [originală];română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română

Mai asemănător cu David și elfii

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Kitty Kotty
O pisicuță curajoasă și curioasă pornește în aventuri cu prietenii săi și explorează lumea colorată din jurul ei, învățând totodată lecții valoroase.
Băieții răi: Sărbători foarte rele
Ca să respecte tradiția anuală a spectaculosului jaf de sărbători, gașca de animăluțe a domnului Lup trebuie să redea orașului spiritul Crăciunului. Cât mai rapid!
Schimb în familie
În prag de Crăciun, într-o familie se dezlănțuie haosul. După un eveniment cosmic rar, părinții fac schimb de corpuri cu copiii lor adolescenți.
Leo
Leo
Adam Sandler este o șopârlă pe nume Leo în această comedie-musical despre ultimul an de școală văzut prin ochii unui animal de companie.
Best. Christmas. Ever!
După ce soarta le reunește familiile de Crăciun, Charlotte decide să arate tuturor că viața lui Jackie, o veche prietenă, e prea bună ca să fie adevărată.