Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

David și elfii

Film, 2021, 106 minute
David și elfii
Un elf surmenat evadează în lumea reală, unde vrea să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care tocmai s-a împrietenit.
film David și elfii este un Netflix Original și a fost lansat în 2021 și durează 106 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. David și elfii este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din David și elfii

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză - descriere audio;poloneză [originală];română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română

Mai asemănător cu David și elfii

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Dragostea nu minte niciodată: Polonia
În acest reality-show unde minciuna costă, iar adevărul e premiat, șase cupluri își testează încrederea cu ajutorul unui detector de minciuni cu scanare oculară.
Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
I-am dat de capăt?
Un cuplu proaspăt căsătorit se mută într-o casă din suburbii, dar viața lor fericită este dată peste cap de un constructor sărit de pe fix.
Înapoi în viitor 3
Ultima parte a trilogiei îl găsește pe Marty dezgropând fidelul DeLorean dintr-un puț de mină și căutându-l pe Doc în Vestul Sălbatic al anului 1885.
Trolls World Tour
Barb face campanie pentru o lume condusă de rock, iar regina Mac, Ciot și restul vor să-i unească pe troli pentru a salva genurile de la dispariție.