Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Who Were We Running From?

Serial-tv, 2023
Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
serial-TV Who Were We Running From? este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Who Were We Running From? este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Who Were We Running From?

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;turcă - descriere audio;turcă [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;română;turcă;ucraineană

Mai asemănător cu Who Were We Running From?

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Adela
Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.
Profil fals
Camila întâlnește un adevărat făt-frumos printr-o aplicație. După o aventură idilică, vrea să îi facă o surpriză și îl caută, însă ajunge prizonieră într-un fals paradis.
Turn of the Tide
Când o barcă plină cu cocaină se scufundă aproape de insula natală, Eduardo vede o ocazie riscantă, dar incitantă, de a face bani și a-și împlini visuri imposibile.
FUBAR
Un tată și o fiică descoperă că amândoi lucrează în secret pentru CIA, iar o misiune sub acoperire deja riscantă se transformă într-o chestiune de familie disfuncțională.
Muted
Sergio n-a mai vorbit din ziua în care și-a ucis părinții, în urmă cu șase ani. Acum, o psihiatră încearcă să descopere adevărul cu ajutorul unei investigații sinistre.