Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

De la prietenie la dragoste: Nunta

Film, 2023, 107 minute
De la prietenie la dragoste: Nunta
După ce cade pradă unei escrocherii, un bărbat disperat încearcă să planifice contracronometru o nuntă într-o destinație luxoasă pentru un investitor important.
film De la prietenie la dragoste: Nunta este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 107 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. De la prietenie la dragoste: Nunta este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Emoționant, Reconfortant, Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din De la prietenie la dragoste: Nunta

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă;franceză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu De la prietenie la dragoste: Nunta

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Puterea prințeselor
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
You People
Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții.
An Action Hero
O acuzație de crimă transformă viața unui star de cinema într-un adevărat thriller atunci când acesta fuge din țară, fiind urmărit de un politician răzbunător.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.