Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Making Squid Game: The Challenge

Film, 2023, 30 minute
Making Squid Game: The Challenge
Intră în culise și vezi cum reality-show-ul inspirat de „Jocul calamarului” s-a transformat dintr-o dramă televizată într-un concurs dur și neiertător.
film Making Squid Game: The Challenge este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 30 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania);franceză;maghiară;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Making Squid Game: The Challenge

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pot să-ți spun un secret?
Viețile a trei femei sunt schimbate pentru totdeauna de un hărțuitor care le sparge conturile pe rețelele sociale. Iar ele sunt doar câteva dintre victimele sale.
Einstein și bomba
Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.
O zi
După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma și Dexter merg fiecare pe drumul său, dar viețile lor rămân întrepătrunse. Bazat pe romanul semnat de David Nicholls.
Alexander: The Making of a God
Prin interviuri cu experți și reconstituiri captivante, se dezvăluie extraordinara viață a lui Alexandru cel Mare și dorința sa arzătoare de a cuceri lumea.
Frica din adâncuri
O femeie înfruntă pericole la suprafața și în adâncimile oceanului după ce excursia ei solitară în Caraibe devine o luptă pentru supraviețuire.