Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Dragonul tatălui meu

Film, 2022, 103 minute
Dragonul tatălui meu
Un băiat părăsește orașul Mohorât și pleacă spre misterioasa Insulă Sălbatică, unde găsește creaturi feroce și leagă o prietenie pe viață.
film Dragonul tatălui meu este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 103 minute. Cu vocile lui Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Rita Moreno, Ian McShane ?i al?ii. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Emoționant, Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Dragonul tatălui meu

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Dragonul tatălui meu

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
Words on Bathroom Walls
Un adolescent isteț care visează să devină bucătar are de ales între iubire și imaginea lui perfectă după ce este diagnosticat cu o boală mintală în ultimul an de liceu.
Ochiul albastru deschis
Un detectiv pensionat îl recrutează pe Edgar Allan Poe, un tânăr cadet abil de la West Point, ca să-l ajute să rezolve un caz de crimă de la Academia Militară SUA.
I-am dat de capăt?
Un cuplu proaspăt căsătorit se mută într-o casă din suburbii, dar viața lor fericită este dată peste cap de un constructor sărit de pe fix.
Înapoi în viitor 3
Ultima parte a trilogiei îl găsește pe Marty dezgropând fidelul DeLorean dintr-un puț de mină și căutându-l pe Doc în Vestul Sălbatic al anului 1885.