Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

In Love and Deep Water

Film, 2023, 127 minute
In Love and Deep Water
Romantismul, misterul și haosul domnesc la bordul unui vas de lux care navighează spre Marea Egee, unde un majordom și un pasager încearcă să rezolve o crimă.
film In Love and Deep Water este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 127 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. In Love and Deep Water este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din In Love and Deep Water

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;japoneză - descriere audio;japoneză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;japoneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu In Love and Deep Water

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Viața secretă a lui Walter Mitty
Walter Mitty, un manager de negative timid, visează mereu la o viață mai puțin plictisitoare, însă o aventură adevărată îi arată că nu-i ușor să fii erou.
Crăciunul ca de obicei
Pentru a-și sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Furios și iute
O misiune sub acoperire pune la încercare loialitatea unui polițist LAPD trimis să ancheteze un grup implicat în curse de stradă, bănuit că organizează jafuri în viteză.
Furios și iute: Tokyo Drift
Expediat la Tokyo după un arest pentru curse de stradă, un adolescent american perfecționează un nou stil cutezător de condus pentru a înfrunta un rival periculos.