Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Entrevías

Serial-tv, 2022
Entrevías
Când nepoata sa adolescentă cade victimă dealerilor de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune.
serial-TV Entrevías este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Entrevías este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Ingenios, Dur, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Entrevías

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană - descriere audio;spaniolă europeană [originală];franceză;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Entrevías

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Campionul echipei
Un fotbalist talentat și impulsiv are totul, dar este suspendat după o bătaie. Primește un nou îndrumător: un profesor solitar, care îl va învăța să-și înfrunte temerile.
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.