Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Exorcistul bun la toate

Serial-tv, 2018
Exorcistul bun la toate
Bogdan Boner se pricepe la orice: reparații, renovări, grădină... și e și exorcist autodidact. Nu a cunoscut vreun demon pe care să nu-l poată ucide.
serial-TV Exorcistul bun la toate este un Netflix Original și a fost lansat în 2018. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest serial-TV este Insolit, Violent, Licențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Exorcistul bun la toate pe IMDB

Scor: 2,8 dintre 10

A paranormal investigator, trapped in a haunted skyscraper on Christmas Eve. The skeptical young woman, Georgette Dubois, is horrified once confronted with the reality of the supernatural. She risks life and limb to escape her ghoulish prison, stranded on the 11th floor.

Audio și subtitrare

Audio: poloneză [originală]
Subtitrare: engleză;maghiară;poloneză;română

Mai asemănător cu Exorcistul bun la toate

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Inheritance
La moartea bogatului lor unchi, conacul plin de puzzle-uri complicate al acestuia devine scena încercărilor rudelor sale înstrăinate de a obține o parte din averea sa.
Kleks Academy
În căutarea tatălui său dispărut, o fată aparent obișnuită acceptă invitația de a se înscrie la o universitate magică administrată de un profesor excentric.
Miss Night and Day
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
Doctor Climax
În anii ’70 în Thailanda, un dermatolog pornește pe neașteptate o revoluție sexuală, sub pseudonimul Doctor Climax, un jurnalist care sfidează tabuurile.