Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Snow Girl

Serial-tv, 2023
The Snow Girl
Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
serial-TV The Snow Girl este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Milena Smit este o tânara jurnalista obsedata de un caz sfâ?ietor, în acest thriller dupa romanul lui Javier Castillo. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Snow Girl este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Întunecat, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Snow Girl

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană - descriere audio;spaniolă europeană [originală];franceză;maghiar
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Snow Girl

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
There Will Be People
Oamenii obișnuiți dintr-un sat ucrainean se trezesc că viețile lor deja zbuciumate și pline de trudă sunt date peste cap de război, revoluție și schimbarea regimului.
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Close to Home: Murder in the Coalfield
O crimă brutală îl aduce pe detectivul Maik Briegand înapoi în orașul natal, unde cadavrele, indiciile și traumele din trecut îi dau de furcă.