Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Feedback

Serial-tv, 2023
Feedback
Un fost star rock căruia alcoolismul i-a afectat memoria și i-a distrus familia pornește într-o călătorie disperată pentru a-și găsi fiul dispărut.
serial-TV Feedback este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Arkadiusz Jakubik ?i Przemyslaw Bluszcz într-un thriller poli?ist bazat pe romanul lui Jakub Zulczyk. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Feedback este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Feedback

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă (Spania);franceză;poloneză - descriere audio;poloneză [originală];română;ucraineană
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;poloneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Feedback

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Kitty Kotty
O pisicuță curajoasă și curioasă pornește în aventuri cu prietenii săi și explorează lumea colorată din jurul ei, învățând totodată lecții valoroase.
Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit
Dr. Paolo Macchiarini este renumit la scară mondială pentru transplanturile revoluționare de trahee. Există o singură problemă: pacienții lui mor pe capete.
Onmyoji
În societatea strălucitoare a curții imperiale, Minamoto Hiromasa se împrietenește cu misticul Abe Seimei și rezolvă cazuri ivite din tărâmul demonilor.