Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Focul mistuitor

Serial-tv, 2023
Focul mistuitor
După ce mama ei și-a asumat vina pentru un incendiu tragic de acum 13 ani, Anzu lucrează incognito ca menajeră în slujba glacialei sale mame vitrege și vrea răzbunare.
serial-TV Focul mistuitor este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. O adaptare a serialului manga plin de suspans, cu Mei Nagano („Half Blue Sky”) ?i Kyoka Suzuki („Blood and Bones”). Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Focul mistuitor este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Scandalos, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Focul mistuitor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă - descriere audio;japoneză - descriere audio;japoneză [originală];poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;japoneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Focul mistuitor

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Grimm Variations
Această antologie inspirată de poveștile clasice ale fraților Grimm include șase basme cu o turnură sumbră, care expun latura tenebroasă a dorinței umane.
Bros
După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.
Midsummer Night
Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală.
Baby Reindeer
Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.
The Hijacking of Flight 601
După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.