Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Fred

Film, 1997, 84 minute
Fred
Plictisit de viața în suburbii, un macaragiu șomer acceptă să-i facă un serviciu unui prieten, dar până la urmă i se înscenează o crimă.
film Fred a fost lansat în 1997 și durează 84 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Sobru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fred pe IMDB

Scor: 1,8 dintre 10

Fred, a boy with a freakishly high voice, goes on many crazy adventures.

Actorii din Fred

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: franceză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Fred

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
Criminal
Pentru a opri un act terorist, guvernul ia memoria și aptitudinile unui agent CIA mort și le implantează într-un ucigaș condamnat, schimbându-i caracterul emoțional.
Beverly Hills Cop: Axel F
La 40 de ani de la memorabilul său prim caz în Beverly Hills, polițistul din Detroit Axel Foley revine pentru a face ce știe mai bine: să rezolve cazuri și să iște haos.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.
Accident Man: Hitman's Holiday
În această continuare a comediei de acțiune, asasinul Mike Fallon renunță la viața sa din Londra și se mută în Malta, unde trecutul său violent îl ajunge curând din urmă.