Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Glod

Serial-tv, 2021
Glod
O inundație colosală scoate la iveală încă un cadavru în pădurea Gronty, dar și acuzații de corupție, înșelătorii din anii ’90 și secrete din al Doilea Război Mondial.
serial-TV Glod este un Netflix Original și a fost lansat în 2021. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Glod este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Sinistru, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Glod

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză - descriere audio;poloneză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română

Mai asemănător cu Glod

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Bros
După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.
Midsummer Night
Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală.
Baby Reindeer
Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.
The Hijacking of Flight 601
După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.
Anthracite
Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.