Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Glory

Serial-tv, 2022
The Glory
Supusă unor abuzuri teribile în liceu, o femeie pune la cale după ani de zile un plan elaborat de răzbunare pentru a-i face pe vinovați să plătească pentru faptele lor.
serial-TV The Glory este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. O drama captivanta creata de Kim Eun-sook ?i An Gil-ho, cu Song Hye-kyo ?i Lee Do-hyun într-o distribu?ie de zile mari. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Glory este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Glory

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;coreeană - descriere audio;coreeană [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;coreeană;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Glory

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Planul diavolului
12 concurenți se întrec în jocuri de inteligență, strategie și cunoștințe timp de șase nopți și șapte zile. Cine va primi coroana de învingător?
Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.