Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Go Karts

Film, 2020, 102 minute
Go Karts
Un adolescent curajos intră în lumea cartingului de mare viteză, susținut de prieteni buni... și de un fost pilot cam urâcios care îi devine antrenor.
film Go Karts a fost lansat în 2020 și durează 102 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Motivațional, Reconfortant, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Go Karts pe IMDB

Scor: 7,1 dintre 10

A thrilling family film about a boy who must overcome tremendous odds and his own recklessness to achieve his dream of winning the National Go Kart Championship.

Actorii din Go Karts

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Go Karts

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
Chor Nikal Ke Bhaga
O însoțitoare de zbor și iubitul ei sunt nevoiți să fure diamante pentru a achita o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
There Will Be People
Oamenii obișnuiți dintr-un sat ucrainean se trezesc că viețile lor deja zbuciumate și pline de trudă sunt date peste cap de război, revoluție și schimbarea regimului.
Johnny
În urma unei decizii judecătorești, un fost infractor ajunge să lucreze la un azil și leagă o prietenie cu un preot plin de compasiune, care îi schimbă viața.
Furies
Într-un prolog la filmul „Furioasă”, trei justițiare fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează străzile neiertătoare din Saigonul anilor ’90.