Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Goyo

Film, 2024, 107 minute
Goyo
Un tânăr cu autism, ghid într-un muzeu, duce o viață strictă până când se îndrăgostește de colega sa și este nevoit să facă față unei furtuni de emoții noi și intense.
film Goyo este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 107 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Goyo este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Excentric, Sobru, Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Goyo

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă (America Latină) - descriere audio;spaniolă (America Latină) [originală];fr
Subtitrare: engleză;spaniolă (America Latină);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Goyo

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Campionul echipei
Un fotbalist talentat și impulsiv are totul, dar este suspendat după o bătaie. Primește un nou îndrumător: un profesor solitar, care îl va învăța să-și înfrunte temerile.
Expertul în zestre
Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum, pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.
Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Beautiful Disaster
Sătulă de instabilitatea din familie, o studentă adoptă un stil de viață mai tradițional. Apoi, cunoaște un tip neconvențional care vine cu o provocare îndrăzneață.