Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Headspace: Relaxează-ți mintea

Documentar, 2021, 272 minute
Headspace: Relaxează-ți mintea
Vrei să te relaxezi, să meditezi sau să dormi bine? Personalizează-ți experiența potrivit stării sufletești și mentale cu programul special interactiv de la Headspace.
documentar Headspace: Relaxează-ți mintea este un Netflix Original și a fost lansat în 2021 și durează 272 minute. Fără restricții de vârstă. Headspace: Relaxează-ți mintea este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Headspace: Relaxează-ți mintea

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Headspace: Relaxează-ți mintea

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Imperiul succesului: New York
O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.
Anii ’90
Kitty și Red Forman întâmpină o nouă generație de adolescenți la subsol atunci când nepoata lor Leia decide să-și petreacă vara în Wisconsin.
Break Point: Drumul spre Grand Slam
Călătorește alături de unii dintre cei mai talentați jucători de tenis din lume în timp ce luptă pentru glorie în turnee de mare șlem, într-un sezon plin de acțiune.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.
Bucătari sub presiune
Unsprezece chefi locuiesc împreună și își folosesc talentele culinare pentru a câștiga strategic un concurs în care fiecare votează cine va câștiga cei 100.000 de dolari.