Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Imaginary

Film, 2024, 109 minute
The Imaginary
Amanda și Rudger, prietenul său imaginar, pleacă în aventuri fantastice împreună. Totuși, când Rudger rămâne singur, se vede pus în fața unui dușman misterios.
film The Imaginary este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 109 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Creativ, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Imaginary

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;spaniolă (Spania);spaniolă (America Latină) - descriere audio;fran
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);spaniolă (America Latină);franceză;japoneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Imaginary

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Beautiful Disaster
Sătulă de instabilitatea din familie, o studentă adoptă un stil de viață mai tradițional. Apoi, cunoaște un tip neconvențional care vine cu o provocare îndrăzneață.
The Boyfriend
Pe parcursul unei luni, mai mulți bărbați vor locui sub același acoperiș și vor gestiona o cafenea pe roți pentru a lega prietenii cu speranța de a-și întâlni alesul.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.