Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

In His Shadow

Film, 2023, 89 minute
In His Shadow
După moartea tatălui lor, doi frați vitregi ajung de părți opuse ale unui conflict tot mai tensionat, iar consecințele sunt tragice.
film In His Shadow este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 89 minute. Kaaris, Alassane Diong („Father and soldier”) ?i Assa Sylla („Ga?ca de fete”) într-o drama regizata de Marc Fouchard. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. In His Shadow este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Dur, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din In His Shadow

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză - descriere audio;franceză [o
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu In His Shadow

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
Criminal
Pentru a opri un act terorist, guvernul ia memoria și aptitudinile unui agent CIA mort și le implantează într-un ucigaș condamnat, schimbându-i caracterul emoțional.
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
Beverly Hills Cop: Axel F
La 40 de ani de la memorabilul său prim caz în Beverly Hills, polițistul din Detroit Axel Foley revine pentru a face ce știe mai bine: să rezolve cazuri și să iște haos.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.